-
Adobe med kraftig forbedret Flash
 
 
 Lover blant annet mye bedre spillytelse.
 
Store forbedringer
Nå har selskapet også annonsert den aller ferskeste versjonen av Flash-spilleren, med nummer 11.2, og fokuset i denne omgang er faktisk på spill i nettleseren. Det er tydelig at Adobe vil på denne måten forbli relevante i markedet for lettvekter-spill.
 
Så, nye Flash inkluderer mye bedre støtte for diverse mus-funksjoner og langt bedre grafikk. Det benyttes maskinvareakselerasjon som påvirker både 2D- og 3D-grafikk, med støtte for opptil 60 bilder i sekundet, ifølge Adobe.
 
Utvikling og inntjening
I samme slengen lanseres det en ny versjon av utviklingsverktøyet AIR, som igjen skal gjøre det langt enklere å utvikle grafikkintensive applikasjoner og porte dem mellom plattformer (nå med bedre støtte for iOS og Android).
 
Faktisk gjør Adobe det enklere å tjene penger på spillene man utvikler, da selskapet lover å ikke kreve penger av utviklerne før deres app har tjent inn 50.000 dollar.
 
Kaprer nye kunder?
Mye tyder altså på at Adobe vil gjøre Flash til en mer attraktiv spillplattform enn noensinne, i en tid der konkurransen om "casual"-spillerne er mer hektisk enn noengang.


Website Builder drives av  Vistaprint