-
Lever topp kvalitet til alle medier raskere enn noensinne.
Nye Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium er det ultimate profesjonelle verktøysettet for levering av trykksak-, web- og mobilopplevelser.
  • Øk produktiviteten med nye motorer med ekte 64-bitytelse i Adobe Photoshop® CS6 Extended og Adobe Illustrator® CS6.
  • Retusjer bilder med uovertruffen kontroll ved hjelp av de nye verktøyene for innholdstilpasset flytting og innholdstilpasset lapping i Photoshop CS6 Extended.
  • Opprett flotte gjentatte mønstre raskt og hold oversikt over bilder på en mer nøyaktig måte i Illustrator CS6.
  • Opprett adaptiv webområdedesign enkelt i standarder som HTML5, CSS3 og JavaScript med Adobe Dreamweaver® CS6.
 
Registrer deg for et årlig Creative Cloud-medlemskap for kun NOK 487,50 (inkl. mva.) per måned.
 
Hva er Design & Web Premium?
Adobe ® Creative Suite ® 6 Design & Web Premium programvaren er den ultimate verktøysettet for profesjonell design. Lever iøynefallende digitale bilder og håndverk grafikk som forblir skarpe når skaleres. Legg ut høy effekt utskriftssider med utsøkt typografi, bygge HTML5/CSS3 nettsteder som ser bra ut på enhver skjerm, og designprogrammer for tabletter og smarttelefoner.Arbeidet med komplekse filer med lynets hastighet med den nye Adobe Mercury Graphics Engine * i Adobe Photoshop ® Extended og Mercury Performance System i Adobe Illustrator ®. Legg ut publikasjoner for iPad og andre tablet-enheter i Adobe InDesign ®, og bygge HTML5/CSS3 nettsteder i Adobe Dreamweaver ®.Bygg engasjerende nettsteder basert på de nyeste HTML5/CSS3 standardene, og utnytte høyere FTP ytelse i Dreamweaver. Opprett innhold for et bredt spekter av enheter og plattformer. Craft iøynefallende bilder og grafikk på utrolige hastigheter.Lever dine beste ideer på tvers av medier med den ultimate verktøysettet for profesjonell design. Bruk bransjeledende verktøy for å lage engasjerende innhold for print, web, tabletter, og smarttelefoner. Oppnå lynrask kreativitet og presis styring.
 
Hva er inni:
 
Integrerer med:
 
Nyheter
Lag HTML nettsteder uten å skrive kode med Adobe Muse ™-programvare. Også tilgjengelig som en del av Adobe Creative Cloud medlemskap.
 
Last ned denne nye utvidelsen i Adobe Flash Professional CS6 å skape HTML5-basert interaktivt innhold. Eksporter som JavaScript for å målrette CreateJS åpen kildekodeløsning.
 
Lever brosjyrer, kataloger, porteføljer, opplæringsmateriell og bøker til iPad. Adobe Digital Publishing Suite, er Single Edition skreddersydd for små til mellomstore designstudioer og frilans designere. †Creative InspirasjonDesign Center
La deg inspirere av det enestående arbeidet til andre designere og finn mer informasjon om Adobe-verktøy. Finn blant annet eksklusive eksempler, videoprofiler og bruksanvisninger.
 
Creative CloudLast ned og installer alle de Adobe CS6-skrivebordsprogrammene du ønsker, få tilgang til arbeidet ditt og del det med andre uansett hvor du er, og gled deg over nye funksjoner og applikasjoner så snart de er tilgjengelige – alt sammen til en lav månedlig sum.
 
* 3D-funksjoner og enkelte GPU-aktiverte funksjoner i Photoshop Extended støttes ikke i Windows XP.
 
† Adobe Digital Publishing Suite krever en separat lisens og betaling av tilknyttede avgifter. Mer informasjon.

Internett-tilkobling kreves. Programmer for mobilenheter og nettbrett samt synkroniseringsfunksjonalitet krever separat nedlasting og samtykke til ytterligere vilkår.
De nettbaserte Adobe-tjenestene, inkludert Adobe Creative Cloud-tjenesten, er kun tilgjengelig for brukere over 13 år og krever samtykke i ytterligere betingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Programmene og de nettbaserte tjenestene er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ytterligere godtgjørelser eller abonnementsavgifter kan bli pålagt.
 
§ Photoshop CS5 eller CS6 (versjon 12.0.4 eller nyere) og trådløs Internett-tilkobling kreves. Programmer for mobilenheter og nettbrett krever separat nedlasting og samtykke til ytterligere vilkår. Det er ikke sikkert at disse programmene er tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avvikles uten varsel. Ytterligere godtgjørelser eller abonnementsavgifter kan bli pålagt.
 
Hva er Creative Cloud?
Adobe® Creative Cloud™ er et digitalt knutepunkt som gir deg mulighet til å laste ned og installere alle Adobe Creative Suite® 6-programmene. Du får tilgang til nettbaserte tjenester for fildeling, samarbeid og publisering, og du kan glede deg over nye programmer og funksjoner så snart de blir tilgjengelige – noe som gir deg frihet til å opprette alt du kan tenke deg.Last ned og installer hvilke som helst av de nye Adobe Creative Suite 6-programmene, i tillegg til en rekke andre verktøy og tjenester, blant annet Adobe Acrobat® og Adobe Touch-applikasjonene – og gled deg over kreativitet mens du er på farten. Creative Cloud er som en magisk verktøykasse som gir deg de riktige designverktøyene akkurat når du trenger dem.Bruk skybasert lagring og funksjoner for enhetssynkronisering for å få tilgang til arbeidet ditt og dele det med andre – uansett hvor du er. Nå kan du dele filer med kolleger og kunder på et blunk – når som helst og hvor som helst.Creative Cloud bryter ned barrierene i arbeidet med å få innholdet ut til resten av verden. Du kan enkelt publisere webområdet ditt ved hjelp av Adobes vertsbaserte tjenester. Og med Adobe Digital Publishing Suite, Single Edition (kommer snart i Creative Cloud) kan du levere flotte digitale publikasjoner til nettbrett. Arbeidet ditt fortjener et publikum, og det publikummet har nå blitt mye større.Det rimelige månedsbaserte medlemskapet omfatter oppgraderinger for alle nye versjoner når de blir tilgjengelige, i tillegg til nye funksjoner og tjenester mellom utgivelsene – metodene for oppretting av arbeid og deling med andre endrer seg hele tiden, og du bør alltid ha de nødvendige designverktøyene.
Website Builder drives av  Vistaprint